Blog listing

 • Új oktatóval bővült csapatunk

  Tóth György vagyok, Gépjárművezető oktató.

  Egy kamaszkori nagy álmomat valósítottam meg korábban, hogy autóvezető oktató lettem. Hosszú és izgalmas képzésen mentem végig, de megérte, mert azt csinálhatom a mindennapokban, amit kamaszként is szerettem volna:
  kamaszokat, felnőtteket felkészíteni a biztonságos, szabályos, felelősségteljes közlekedésre és ez ad motivációt a mindennapokhoz.

  Motivációm alapja továbbá az is, hogy az ember életében a jogosítvány megszerzése és az oda vezető út is egy nagyon fontos mérföldkő, s ez legyen egy szuper jó élmény, egy emlékezetes közös utazás, melyre 20-25 év múlva visszagondolva is egy kellemes emlékként gondolunk. Ez a szakma Nekem nem arról szól, hogy a jobb1-ben kilógatott kézzel azt várom, hogy mikor lesz vége a napnak, vagy hogy nincs kedvem az egészhez, hanem tanóráról tanórára fejlődjünk, s ennek talán a kulcsa az, hogy nagyon szeretném, hogy a tanulóm az általam átadott tudással vegyen részt a forgalomban, visszagondolva a tanultakra hozzon helyes és biztonságos döntést az utakon, értse azt, hogy mit miért csinál.

  Amit biztosítok a tanulóimnak:
  🔹 nyugodt, biztonságos környezetben leszel mellettem🚗
  🔹 türelmem határtalan, hiszen tudom azt, hogy az autóvezetés egy összetett feladat és csak sok gyakorlással lehet megtanulni/rutint szerezni (s igen, nem fogok kiabálni a kocsiban, ha valamit hibázol, hiszen azért jöttél hozzám, hogy ezt megtanuld😇)
  🔹átnézzük alaposan a főbb KRESZ szabályokat újra, amelyet igaz megtanultál a KRESZ órán, de a gyakorlatban alkalmazni az teljesen más
  🔹a parkolásokhoz kimondott parkolási segédletet (rajzot, támpontot) biztosítok, ez alapján gyerekjáték lesz a parkolás☺️
  🔹 a maximális korrektség és tisztelet ALAP az összes tanórán☝🏽☝🏽
  🔹 jól érzed majd magad az órákon, garantálom, hogy minden alkalmat várni fogsz és nem stresszelve fogsz érkezni a tanórákra👌🏾
  🔹időbeosztásban rugalmas vagyok, figyelembe veszem a munkahelyi beosztást, iskolai órarendet is
  🔹minden tanóra valóban tartalmas, nem megyek postára, ügyintézni sem akarok a tanóra alatt, sőőőt nem is dohányzom, minden óra percre pontosan vezetéssel telik majd😊
  🔹 a tartalmas óráknak köszönhetően nagyon nagy léptekben haladunk előre, heti 3-4 alkalmat is biztosíthatok a vezetésre
  🔹 igényes, tiszta, klímás oktató autón tanulhatsz
  🔹 felesleges plusz órákat nem fogok vetetni veled, amikor közösen azt érezzük, hogy “kész” vagyunk, máris megyünk vizsgázni🤩💪🏽
  🔹 nálam a dicséret nem fizetős, nem esik nehezemre kiejteni egy kedves szót, hiszen erre igenis szükségünk van🙂
  🔹 mindig csak annyit fizetsz előre, amennyit vezetünk, nem kell egyben fizetni a jogosítványt

  Amennyiben az olvasottak szimpatikusak számodra és szeretnél Velem megtanulni biztonságosan közlekedni, részletekért keress e-mailben, telefonon, vagy az autósiskolában jelezd, hogy Velem tanulnál meg vezetni.
  Azt vallom, ha valamit szívből csinálunk, annak van csak igazán értelme és eredménye.

  Várlak szeretettel!

  Üdv: Gyuri

 • Egy ajtóval odébb költöztünk!

  A Tóth autósiskola egy ajtóval odébb költözött, így az Attila utca 12. helyett az Attila utca 14.-ben vagyunk megtalálhatóak.

  Modern környezetben a megszokott segítőkész hozzá állással várjuk meglévő és új tanulóinkat!

  Az elérhetőségeink miatt kattints IDE

 • VEZETŐI engedély igénylő lappal vezetni

  JÓ HÍR azoknak akik vezetői engedély igénylést adtak be a kormányhivatalba . !!!!
  A 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet (továbbiakban: rendelet) 3. § (2) bekezdés a) pontja 2020. 06. 18.-ai hatálybalépéssel a következő rendelkezést tartalmazza:

  (Magyarország területén a járművezetési jogosultság igazolására alkalmas:)

  „a) a vezetői engedély igényléséről az új vezetői engedély kézhezvételéig, de legfeljebb a kérelem benyújtásától számított 30 napig

  aa) a vezetői engedély kiállítására irányuló kérelem adatlap,

  ab) az elektronikus ügyintézési ponton keresztül sikeresen benyújtott vezetői engedély pótlás iránti kérelemről az elektronikus ügyintézési pont által kiállított bizonylat;”

  A rendelet előírása értelmében a vizsgákon elfogadásra kerül a “kérelem adatlap”, vagy az “elektronikus ügyintézési pont által kiállított bizonylat” a vezetési jogosultság igazolására a fent leírt határidőben a vizsgázók, a szakoktatók és a vizsgabiztosok tekintetében egyaránt.

 • Sikeres forgalmi vizsga után

  Hogy lesz a jogsi a kezedben?

   Sikeres forgalmi vizsga után 3 munkanappal személyi igazolványt , lakcímkártyát, elsősegély vizsgán kapott kis kártyát, (vagy mentességet igazoló okmányt viszed)  az orvosi igazolást,  felkeresel egy okmányirodát/kormányablakot, jelzed, hogy jogosítványt szeretnél,  kb 1-1,5 hét múlva hozni fogja a Postás a jogosítványt, vagy személyesen is át tudod venni a kormányablaknál/okmányirodánál. Ezeket a forgalmi vizsgád utáni első munkanapon tudod leghamarabb intézni.

  – ezeknek költsége: 0 Ft (ha első jogosítványod lesz ez ha nem első 4000.-Ft )